Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Valentýn na Mauriciu

Snad každý z nás touží po tom strávit valentýnský den originálním způsobem. Co takhle vydat se objevovat krásy klenotu, který je obklopen tyrkysovým mořem, a nachází se v majestátném Indickém oceánu? Ano, řeč je o nádherném ostrovu jménem Mauricius!


Mauricius lze bez jakékoliv nadsázky označit za ráj na zemi, kam každoročně s velkými očekáváními vyráží všechny zamilované duše právě v období Valentýna. A nutno dodat, že jejich očekávání jsou beze zbytku naplněna. Na své si zde totiž přijde opravdu každý. Obzvláště milovníci vodních sportů si ale dny strávené na tomto ostrově užijí na maximum. Jsou zde totiž vynikající podmínky pro surfing, vodní lyžování či windsurfing, avšak ani dámy nepřijdou zkrátka. Ty si mohou zasportovat během aerobiku, aquaerobiku či tenisu.


Pokud však na tento ostrov přijíždíme pouze za romantikou, rozhodně si tady přijdete na své: Mauricius je totiž místo, kde na Vás bude dýchat exotika ze všech koutů. Jsou tady nádherné pláže, na kterých můžete zažít nejednu intimní či romantickou chvilku, korálové útesy, které Vás svými krásami naprosto uchvátí, průzračně modré laguny i nádherná okolní příroda, která činí z tohoto ostrova skutečný skvost.


Nezapomenutelné chvilky si můžete dopřát během okružního letu helikoptérou, která Vám dopřeje vskutku dechberoucí výhled na všechny krásy tohoto ostrova. Dalším jedinečným zážitkem, který v sobě nepostrádá romantiku ani adrenalin, jistě bude procházka po mořském dni. O co se přesně jedná? V oblasti nazvané Grand Baie sídlí společnost, která se na tuto originální aktivitu specializuje. Pokud se rozhodnete absolvovat se svým miláčkem právě procházku po mořském dni, zatímco Vám společnost budou dělat desítky pestrobarevných ryb, počítejte s tím, že si na hlavu nasadíte speciální helmu, do které Vám bude vháněn vzduch. Pak už Vám nic nebude bránit v tom, abyste si následující okamžiky užili plnými doušky.


V případě, že máte, především dámy, slabost pro nakupování, určitě se tady budete cítit jako ve svém živlu. Mauricius totiž nabízí nepřeberné množství tržišť i obchodů, kde si budete moci zakoupit nejeden upomínkový předmět. Za nákupy vyrazte například do Caudan Waterfront na nábřeží v Port Louis, kde se nachází i tržiště, nebo do některého z duty free shopů.


Jakmile na dechneroucí Mauricius padne tma, doporučujeme zajít do některé z restaurací a ochutnat zdejší speciality, které doslova rozbouří Vaše chuťové buňky. Místní pokrmy jsou totiž inspirovány francouzskou, africkou, indickou i čínskou kuchyní, takže se máte na co těšit. V případě, že máte s Vaší drahou polovičkou rádi zábavu, vydejte se na místní diskotéku a nebo do baru. Nudit se určitě nebudete. Avšak pokud jste romanticky naladěni, raději v obětí pozorujte západ slunce, zatímco Vám nad hlavou budou cvrlikat ptáci a z dálky uslyšíte šum moře.


Zkrátka a dobře, ostrov Mauricius je ideálním místem, pro ty, kteří si chtějí užívat nezapomenutelné chvilky jen ve dvou. Plnými doušky si zde totiž užijete romantiky, sportu, zábavy i té pravé exotiky. Dovedete si tedy představit ideálnější oblast pro strávení Svatého Valentýna?



U nás se dozvíte, kde a jak strávit Valentýn. Kompletní nabídka zájezdů českých a německých CK.

Čtěte další články, kam se svým miláčkem na Valentýna



_______________________________________________________________________

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute zájezdů od CestovniPortal.cz

_______________________________________________________________________

 
Tagy: ,



3 komentářů k článku “Valentýn na Mauriciu”

  1. No tak to bych si nechala líbil. Nechat se rozmazlovat od miláčka na Mauriciu. Asi mu nějak naznačím, co za dárek bych si přála, třeba to pochopí :). Žijeme přeci jenom jednou ne? :)…Ale vidím to zas na kytku a modrý z nebe :)

  2. Z nebe modrý …… taky dobrý :)

  3. no ale Mauricius modrý, dárek víc než dobrý …to zní líp ne? :)


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist