Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Valentýn na Bali

Říká se o něm, že je nejkrásnějším místem na Zemi. Je jakousi pomyslnou kapkou v Indickém oceánu. Ano, všechna tato přirovnání sedí pouze k jedinému indonéskému ostrovu – k uchvacujícímu Bali!

Pokud toužíte po opravdu netradičně stráveném Valentýnu, pak vezměte svou drahou polovičku právě sem. Ptáte se proč? Jedná se totiž o vskutku kouzelné místo, které si beznadějně zamilujete. Obdivovat tady totiž můžete nejen majestátné hory, které se tyčí skoro až k nebeské modři, rozlehlá rýžová pole, ale také nádherné mořské pobřeží. Pokud tedy toužíte po romantice i po exotičnu, všechny tyto aspekty se spojují v jeden právě na tomto ostrově a nabízí Vám tak nejen nevšední podívanou, ale i atmosféru!

Jestliže sem vyrazíte v období Valentýna, těšit se můžete nejen na netradiční kulturu, ale také na všudypřítomné vonné tyčinky, na mnoho památek, rituálů a tance, na chutné jídlo a v neposlední řadě na bouřlivé moře. O netradiční zážitky a romantiku tedy rozhodně nebude nouze. A jaké aktivity doporučujeme všem zamilovaným párům my? Tady jsou naše tipy!

Kuta je jedno z nejoblíbenějších míst na Bali, které byste neměli minout. Užít si tady můžete odpočinku na nekonečně dlouhých, bílých plážích, divokých mořských vln, které jsou výzvou především pro surfaře, ale také nočního života a zábavy, která rovněž patří k ideální dovolené strávené ve dvou!
Rájem pro všechny zamilované duše je letovisko Nusa Dua, které leží na jihu Bali a skládá se z exotických ostrovů Benoa a Tanjug. Jsou tady k dispozici luxusní hotely i nádherné parky, které jsou doslova oázou klidu. Pravou romantiku si pak můžete užít na plážích, které jsou lemovány skalisky. Dokonalou tečkou za nádherně stráveným dnem v tomto letovisku jistě bude procházka po tropických zahradách, hra golfu či některý z vodních sportů.

V případě, že se chcete separovat od veškerého ruchu, zajeďte si se svým partnerem/kou do rybářské vesničky Sanur, která disponuje čtyřkilometrovou pláží a restauracemi, kde si budete moci pochutnat na zdejší kuchyni, ale také na mezinárodních specialitách.

Jedinečná romantika na Vás dýchne i v dalším letovisku, v Lovina. Jsou tady pláže pokryté sopečným prachem, jež jsou lemovány ztepilými palmami. Lze odtud pozorovat delfíny, což je vskutku nezapomenutelný zážitek! Dále si zde můžete užít šnorchlování či výlet do okolí sopek a k vodopádům, jezerům nebo k chrámům. O romantiku tedy budete mít jednoznačně postaráno.
Váš poslední den romantikou prosyceného výletu na Bali doporučujeme strávit v Candidasa. Leží na východním pobřeží a najdete zde odpočinek, ale i možnost poznávání a výletů. Krásné bílé pláže poskytují příjemné koupání, korálový útes zase možnost potápění a šnorchlování. V letovisku jsou k dispozici malé hotýlky i luxusní hotely v palmových hájích, stejně jako restaurace a obchůdky. Tohle místo tedy určitě nesmíte minou!
Co říci závěrem? Bali je ideálním místem, kam ročně tisíce zamilovaných odjíždí společně oslavit svátek zamilovaných. Ostrov jim totiž ponouká nejen nespočet romantických míst, ale také nádhernou okolní přírodu, která přímo vábí k tomu, aby lidé objevovali její krásy. Zdá se tedy, že označení „ráj na Zemi“ přesně koresponduje s krásami tohoto jedinečného místa!

U nás se dozvíte, kde a jak strávit Valentýn. Kompletní nabídka zájezdů českých a německých CK.


 

Čtěte další články o Bali!

Aktuální nabídka zájezdů na Bali



 

 
Tagy: ,



Zatím 1 komentář k článku “Valentýn na Bali”

  1. Sice na Valentýna na Bali nepoletíme, ale chystáme se tam teď v létě a už se těším jako blázen. Ceny FIRST Minute nemají chybu.


Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist