Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Valentýn v New Yorku

Svatý Valentýn je jednoznačně jeden z těch svátků, který je v našich luzích a hájích velmi oblíbený, a to i přesto, že se nejedná o tradiční český svátek. City si však lidé rádi vyznávají již odpradávna a nezáleží na tom, jestli tak učiní v květnu, v srpnu či právě v únoru. Jenže datum 14. února má své kouzlo a jen málokdo z nás si nechá ujít příležitost říct si „miluji tě“ právě v tento den.


Chtěli byste svého partnera či partnerku překvapit originálním dárkem? Pak dejte vale červenému spodnímu prádlu, květině či čokoládám. Máme pro Vás totiž jeden osvědčený tip. Užijte si prodloužený víkend plný lásky v nádherném a romantikou prosyceném New Yorku!


Před 516 lety se Evropané vypravili k břehům Nového Světa objevit nepoznané a získat neobjevené. Nyní se vypravte Vy objevit nepoznané a získat neobjevené. New York, Svatý Valentýn a Váš partner/ka totiž již čekají!


Na co se tedy můžete v této metropoli těšit? Není toho rozhodně málo. New York je totiž již sám o sobě velmi okouzlujícím městem. A když se k tomu přidají dočervena vyzdobené výlohy, o nezapomenutelnou atmosféru rozhodně nebude nouze.


Mezi největší atrakce „valentýnského New Yorku“ patří například projížďka v kočáru taženém koňmi napříč proslulým Central Parkem, zeleným ostrůvkem uprostřed Manhattanu. Obrovským zážitkem se pro všechny zamilované páry stává také výhled na celý Manhattan a jeho okolí z vyhlídkové plošiny na Empire State Building. Pokud nebudete ani poté dostatečně nasyceni dechberoucími scenériemi, vypravte se k nedaleké budově Rockefellerova centra, která rovněž ponouká nádherný výhled na krásy této metropole.


Pokud chcete během svého prodlouženého víkendu zažít i trochu romantiky přímo z mraků, doporučujeme Vám vyhlídkový let nad nočním New Yorkem. Garantujeme Vám, že se bude jednat o zcela nezapomenutelný zážitek!


V případě, že nechcete v New Yorku pouze obdivovat zdejší krásy, můžete si se svou drahou polovičkou dopřát i odpočinku v podobě nakupování. Jestliže Vás, milé čtenářky, Váš partner pozval do New Yorku s cílem požádat Vás zde o ruku, k nákupu šperku mu doporučujeme luxusní obchod Tiffany & Co. Pokud však v této metropoli nechcete naplno provětrat svou peněženku či snad účet, na menší nákupy se vydejte do obchodního domu Saks.


Pochutnat si na zdejších specialitách mohou zamilované páry, které se do této metropole vypraví, v některé z útulných restaurací, kterých je po celém New Yorku rozeseto nespočet. Stejně tak si mohou odpočinou v kavárnách, kde podávají vynikající kávu a místní specialitu v podobě dortíku Cheesecake. Samozřejmě, že za zábavou se mohou turisté vydat do některého z nočních klubů či do baru. Ovšem pokud si chcete užít opravdu nezapomenutelného Valentýna, doporučujeme Vám strávit den procházkami po zdejších parcích, dále pak obhlédnout známé památky, ochutnat typické newyorské delikatesy a nádherný den završit intimními chvilkami v některém z luxusních hotelů….


Zkrátka a dobře, New York je město, kde se zamilovaní nebudou nudit ani vteřinu, zároveň však budou mít dostatek příležitostí zažít opravdu romantické chvilky, které je utvrdí v tom, že je tato metropole v období Valentýna rájem na zemi…



U nás se dozvíte, kde a jak strávit Valentýn.

Čtěte další články, které pro Vás denně připravujeme a nebudete litovat!



_______________________________________________________________________

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute zájezdů od CestovniPortal.cz

_______________________________________________________________________

 
Tagy: ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist